Ekscytujące, świadome, zrównoważone. Nasze menu to autorska interpretacja kuchni tradycyjnej, w nowej – niepowtarzalnej odsłonie. Inspiruje nas natura, podróże i śmiałe eksperymenty. Nasze potrawy przenoszą doznania smakowe na wyższy poziom odczuwania.
Stek z polędwicy wołowej | purée ziemniaczane z dodatkiem pieczonego czosnku i sera parmezan | pieczona cebula z glazurą sojową | sos pieprzowy
Beef tenderloin steak | mashed potatoes with roasted garlic and Parmesan cheese | roasted onions with soy glaze | pepper sauce
149
zł
Rostbeef | purée ziemniaczane z dodatkiem pieczonego czosnku i sera parmezan | pieczona cebula z glazurą sojową | sos pieprzowy
Rostbeef | mashed potatoes with roasted garlic and Parmesan cheese | roasted onions with soy glaze | pepper sauce
139
zł
"Rib Eye" antrykot z black angusa | purée ziemniaczane z dodatkiem pieczonego czosnku i sera parmezan | pieczona cebula z glazurą sojową | sos pieprzowy
Rib Eye entrecote from black angus | mashed potatoes with roasted garlic and Parmesan cheese | roasted onions with soy glaze | pepper sauce